понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Прекрасний парк "Олександрія" та мальовничий ландшафтний парк у с. Буки

13 жовтня 2018 року учні 6-А на чолі із класним керівником здійснили пізнавальну подорож до дендрологічного парку «Олександрія» та мальовничого ландшафтного парку у селі Буки Сквирського району Київської області.  В парку "Олександрія" усі мали змогу дізнатись історію цього об'єкта, зачаруватись осінньою красою природного дива, побачити рідкісні види дерев та кущів, насолодитись звуками оркестру у колонаді "Луна", прогулятись архітектурною спорудою "Китайський місток", та зачудуватись однією із найоригінальніших архітектурних споруд парку "Руїни", що нагадує собою старовинний зруйнований замок.












У селі Буки Київської області розташований мальовничий ландшафтний парк. Він був заснований у 1996 році підприємцем Іваном Сусловим, власником агропромислової корпорації "Сквира". Для парку він купив ділянку землі біля річки Раставиця. Парк складається з двох частин: храмового комплексу з фонтаном і самого ландшафтного парку.

Під час екскурсії ми дізналися багато цікавої інформації, побачили поляну КАЗОК з дуже красивими казковими фігурами, місток БАЖАНЬ, статую ангела з каменем, привезену з Ізраїлю, з того місця, де Ісус перетворив воду на вино, міні-зоопарк, де живуть лев, ведмеді, олені, вівці, фазани, голуби та інші птахи і тварини.
На горі сидять три жаби, що символізують благополуччя, щастя, добро.






















Немає коментарів:

Дописати коментар